© Kuva: Getty Images

F1-kauden superyllättäjä: ”Silverstone on radoista paras”

Sergio Perez on kivunnut hiljattain kahdesti palkintopallille, mutta Itävallassa jarrut pettivät ja matka päättyi seinään.

– Myös Itävalta oli ihan hyvä kilpailu, mutta päättyi valitettavasti osaltani kierroksen liian aikaisin. Menetin pisteitä, mutta sain sieltä paljon positiivista mukaani, joten lähden erittäin luottavaisena paitsi Silverstoneen myös loppukauteen, Perez sanoo Force Indian tiedotteessa.

– Tällä radalla on niin upea historia, että se on varmasti monen muunkin suosikkirata. Täällä aerodynamiikka joutuu todellakin puntariin. Se on ollut meille vahva osa-alue, joten odotan hyvää tulosta nytkin, Perez sanoo.

– Myös usein oikukas sää tekee tästä kilpailusta hankalan ennustaa ennalta. Muistan 2012, kun aika-ajo jouduttiin siirtämään rankkasateen vuoksi. Silloinkaan fanit eivät yhtään menettäneet intoaan. Juuri heidän ansiostaan tämä on todella upea kilpailu.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!