© Kuva: Getty Images

Daniel Ricciardo nälkäisenä aika-ajoon: ”Meillä on hyvä mahdollisuus voittaa Ferrari”

Daniel Ricciardo odottaa eron Ferrarin ja Red Bullin välillä kaventuvan entisestään lauantain aika-ajossa.

Australialainen oli perjantai-iltapäivän toiseksi nopein ja Sebastian Vetteliä puoli sekuntia nopeampi. Myös Ricciardon tallikaveri Max Verstappen ajoi nelinkertaisen maailmanmestarin edelle, mutta Ricciardo ei silti halua lähteä leijailemaan.

– Tiesin, että meillä on hyvä mahdollisuus taistella Ferraria vastaan tänä viikonloppuna, Ricciardo sanoi.

– Uskon eron olevan todella pieni. Katsotaan toistuvatko perjantain tulokset lauantaina. Kaikki näyttää hyvältä ainakin paperilla. Jos asiat pysyvät samanlaisina kuin perjantaina, tästä tulee mielenkiintoista. Katsotaan mitä Ferrari pystyy tekemään.

– Jos me kaikki ajamme täydelliset kierrokset, en usko että näette puolen sekunnin eroja. Uskon että kyse on kymmenyksistä. Kolmospaikasta pitäisi tulla hyvä taistelu, Ricciardo hehkuttaa.

– Aika-ajoissa ero voi olla joitakin kymmenyksiä ja kilpailussa uskon meidän olevan todella lähekkäin Ferrarin kanssa.

Siitä huolimatta, että Ricciardo ajoi harjoituksissa viime vuoden paaluaikaa nopeamman kierroksen, jäi eroa Lewis Hamiltoniin liki neljä kymmenystä. Ricciardo myöntääkin, että Mercedeksen haastaminen vaatii apuja sääolosuhteilta.

– Jos sunnuntaina on märkää, sitten voimme kenties taistella heidän kanssaan. Mutta jos on kuivaa, uskon että taistelumme käydään Ferrarin kanssa, Ricciardo päättää.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!