© Kuva: Getty Images

Christian Horner paljastaa: ”Olemme 47 hevosvoimaa Mercedeksen perässä!”

Red Bull on kertonut, että heidän autossaan on tällä hetkellä 47 hevosvoimaa vähemmän kuin Mercedeksellä, mutta tallipäällikkö Christian Horner uskoo, että ero kutistuu vielä kauden aikana.

Renault on saanut viime vuodesta parannettua moottoriaan paljon ja Red Bull onkin ohittanut jo Ferrarit vauhdeissa. Horner tietää, ettei tämä kuitenkaan vielä riitä.

– Kaikki on aina kiinni kokonaisuudesta sekä auton ja moottorin harmoniasta. Mercedeksellä se toimii nyt ylivertaisesti, Horner sanoi Motorsport.comille.

– Renault on tehnyt isoja harppauksia parempaan suuntaan ja tiedämme, että tulossa on enemmänkin. Olemme nyt 47 hevosvoimaa Mercedeksen perässä, näin Renaultilta on meille kerrottu. Tiedämme myös, mikä on heidän suunnitelmansa eron kaventamiseksi.

Unkarin GP:n jälkeen Renaultin leiristä kerrottiin, että pääpaino on jo kauden 2017 moottorien kehittämisessä, eikä täksi kaudeksi ole tulossa isoja muutoksia.

– Voimme vielä parantaa optimoimalla kokonaisuutta. Pystymme petraamaan ajettavuutta ja säätöjä, mikä tuo vielä lisää vauhtia. Olen luottavainen, että pystymme vielä tiristämään loppukauden aikana lisää suorituskykyä autosta.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!