© Kuva: Getty Images

Christian Horner: ”Missä on terve maalaisjärki F1-päätöksissä?”

Red Bullin tallipäällikkö Christian Horner ihmettelee, missä on terve malaisjärjen käyttö, kun F1-maailmassa tehdään päätöksiä.

Radiosääntöjen kanssa vääntäminen jatkui edelleen Unkarissa, kun Jenson Button sai rangaistuksen saatuaan tietoja mekaanisesta viasta tiimiradiossa. Hornerin mukaan moiset säännöt eivät miellytä myöskään lajin faneja.

– Me tarvitsemme maalaisjärkeä näihin päätöksiin. Mutta ehkä sellaista ei ole F1:ssä, Horner sanoi Crash.netille.

– Buttonin tapaus oli hyvä esimerkki tästä. Minusta sääntöjä tehdään aivan liikaa täysin turhista asioista. Tästä alkaa tulla pian jo liian hankalaa faneillekin. Asiat on pidettävä simppeleinä, että satunnaiset seuraajatkin pystyvät ymmärtämään, mistä on kysymys.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!