© Kuva: Getty Images

Carlos Sainzilta outo kommentti Red Bullista: ”Minun on jäätävä tänne, olin itse mitä mieltä tahansa”

Red Bull ilmoitti keskiviikkona käyttäneensä option Carlos Sainzin sopimuksesta kauden 2017 ajaksi. Nyt Sainz kuitenkin antoi asiasta lausunnon, jonka voi tulkita niin, ettei hän olisi halunnut jäädä juomajätin leipiin.

– Minulla ei ollut sanavaltaa tässä asiassa. Jos Red Bull haluaa minun ajavan Toro Rossolla, se menee niin, vaikka olisin mitä mieltä. Heillä oli optio ja he käyttivät sen, ja minun on jäätävä tänne, Sainz sanoo Motorsport.comille.

– En tiedä, olisiko minulla ollut muita mahdollisuuksia. En jaksa vatvoa näitä asioita liikaa. Nyt ainakin tiedän, että Red Bull halusi minut.

– Uskoisin olevani täällä vielä kaksi tai kolme vuotta. Helmut Marko sanoi jokin aika sitten, että toki voin lähteä muuallekin, mutta silloin jonkun pitäisi maksaa iso summa sopimuksestani, Sainz sanoo.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!