© Kuva: Getty Images

Bernie Ecclestone: ”Ferrari putoaa yhä kauemmas Red Bullin taakse”

F1-moguli Bernie Ecclestone sanoo, että hänen mielestään Red Bull on ohittanut Ferrarin tämän kauden aikana, eikä asetelmiin ole tulossa muutosta ensi kaudellakaan.

– Näen tällä hetkellä Red Bullin Mercedeksen pahimpana haastajana. He tulevat olemaan kovin haastaja myös 2017, jopa vielä vahvemmin. Vaikka F1:n suuressa kuvassa olisi parempi, jos se ykköshaastaja olisi Ferrari, Ecclestone kertoi Bild am Sonntag -lehdelle.

Ecclestonelta udeltiin syitä siihen, miksi Ferrari on vaikeuksissa.

Sergio Marchionne tekee hienoa työtä, mutta hänellä on aivan liian monta rautaa tulessa. Jos Ferrarin haluaa nostaa takaisin ykköseksi, se on 24/7 hommaa. Minulla ei ole mitään Maurizio Arrivabeneä vastaan, mutta onhan hän täysin erilainen persoona kuin Marchionne.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!