© Kuva: Getty Images

Valtteri Bottas itseluottamusta täynnä palkintopallisijan jälkeen: ”Uudelleen podiumille”

Valtteri Bottas ajoi viime viikonloppuna Kanadassa podiumille, mikä nosti heikon alkukauden jälkeen Williams-kuljettajan itseluottamuksen tappiin.

Red Bull ja Ferrari ovat olleet alkukaudesta selkeästi Williamsien edellä, mutta Kanada antoi uutta uskoa.

– Muutos koko tiimissä on ollut Kanadan jälkeen ihan valtava. Kun kilpailu, varikkopysähdykset ja taktiikka onnistuvat, sillä on todella suuri merkitys yleiseen fiilikseen. Etenkin sunnuntai oli meiltä Kanadassa todella vahva, Bottas sanoo F1 Todayn mukaan.

– Itseluottamus kasvaa sekä tiimissä, että tehtaalla. Kaikki haluavat tehdä töitä entistä enemmän. Tiedämme nyt, että pystymme tekemään hienoa tulosta ja haluamme jatkaa samaa positiivista kierrettä täällä Bakussa.

Jos oli Montrealin rata nopea, niin on Bakukin. Se sopii Williamsille erittäin hyvin.

– Tiesimme jo ennalta, että Montreal on meille hyvä rata. Meille paljon hyviä ratoja on vielä tulossa, enkä usko, että tämä Bakukaan meille lainkaan huono on. Taistelemme täällä ilman muuta myös palkintopallisijoituksesta ja teemme kaikkemme sen eteen, Bottas uskoi.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!