Bakun GP:n aika-ajoissa yksi vahvimmista suorittajista oli Force Indian Sergio Perez, joka ylsi peräti toiseksi.

Perezin osallistuminen aika-ajoihin oli hieman epävarmaa, sillä hän kolautti autonsa aamulla kolmansissa vapaissa harjoituksissa.

– Olen vieläkin hieman vihainen siitä aamun virheestä, Perez puhisi aika-ajojen jälkeen.

– Mutta onneksi talli sai auton kasaan aika-ajoihin ja olen erittäin iloinen tästä. Kierros kolmannessa aika-ajossa oli erittäin vahva, vaikka kaikkien keltaisten lippujen keskellä oli vaikea löytää oikeaa rytmiä.

Perez lähtee kilpailuun seitsemännestä ruudusta, sillä hän saa viiden ruudun rangaistuksen vaihdelaatikon vaihtamisen takia.

– Onkin hieman sekavat fiilikset nyt. Toivottavasti saamme huomenna saman tahdin päälle. Seitsemänneltä paikalta pystyy kuitenkin nousemaan ylöspäin.

Joka tapauksessa Force Indian ja Perezin vauhti oli jopa yllättävän hyvää. Toinen sija oli hieman enemmän mitä Perez itse olisi odottanut.

– Tiesimme, että voisimme olla vahvoja täällä, mutta että näin vahvoja – siihen ei pystynyt helpolla uskomaan. Ehkä tuossa nuo muutamat nähdyt virheet tulivat oikeaan paikkaan minun kannalta, Perez sanoi ja viittasi muun muassa Mercedeksen Lewis Hamiltoniin, joka täräytti seinään kolmannessa osiossa.