© Kuva: Getty Images

Silmukka Daniil Kvjatin kaulassa kiristyy: ”Suorituksia on alettava tulla”

Daniil Kvjat myöntää, että hänen on ”alettava näyttämään parempia suorituksia pian”, vaikka Toro Rosso-kuljettaja olikin tyytyväinen puhtaaseen viikonloppuunsa Kanadassa.

Kaoottisen Monacon kilpailun jälkeen Kvjatilla oli muutamia heikkoja hetkiä myös vapaissa-harjoituksissa. Mies kuitenkin keräsi itsensä ja suoriutui puhtaasti aika-ajoista ja kilpailusta, vaikkakin hänen 12:s sijansa jäi Carlos Sainzin upean nousun varjoon. Sainz ajoi ruudusta 20 ruutulipulle yhdeksäntenä.

Alennuksensa jälkeen Red Bullilta Toro Rossolle, Kvjat on ollut koko ajan heikompi kuin tallikaverinsa. Entinen GP3-mestari kuitenkin toivoo, että hänen tyydyttävä esityksensä Montrealissa auttaisi vaihtamaan suunnan parempaan.

– Minulle oli tärkeää ajaa puhdas aika-ajo lauantaina, sekä tulla maaliin sunnuntaina, jotta saisin insinööreilleni ja itselleni mahdollisimman paljon dataa kerätyksi. Onnistuimme molemmissa, Kvjat sanoi.

– Meidän pitää oppia niin paljon kuin mahdollista, koska meidän on alettava näyttämään parempia suorituksia melko pian. Toivon, että meillä on tarpeeksi informaatiota käsissämme, jotta voimme tehdä sen.

– Onneksi seuraava kilpailu on hyvin pian, Kvjat lisäsi.

Toden totta, Euroopan GP, joka ajetaan Azerbaizanin pääkaupungissa Bakussa, polkaistaan käyntiin jo tulevana perjantaina vapailla-harjoituksilla.

 

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!