© Kuva: Getty Images

Sergio Perez itsevarmana siirtohuhujen keskellä: ”Olen suorituskykyni huipulla”

Sergio Perez sanoo pitävänsä F1:sten kuskirulettia tiukasti silmällä myöntäen, että Monacon GP:n palkintosijoitus tuli juuri oikeaan aikaan.

Perez ajoi kolmanneksi ruhtinaskunnan katuradalla, ottaen samalla kauden ensimmäisen palkintosijansa. Force India-kuljettaja toivoo sen saavan vastustajatallit avaamaan ovensa, jos hän menee koputtamaan.

– Totta kai katsot asioita tarkasti ja seuraat huhuja, Perez sanoi F1:sten virallisilla sivuilla.

– Ja totta kai haluat isojen tallien tietävän, että olet vapaana. Paras tapa siihen on ajaa hyviä tuloksia ja sitä minä juuri teen. Joten jos hyvä mahdollisuus tulee, olen vapaana!

– Jos et näytä hyviä tuloksia, voit koputtaa oveen satoja kertoja eikä kukaan tule avaamaan, joten tulokset ensin, Perez lisäsi.

– Monacon podium tuli juuri oikeaan aikaan ja paikkaan.

Viime sunnuntain palkintosija oli Perezille tämän uran kuudes kolmen parhaan joukossa, mutta voitto häneltä edelleen uupuu. Siitä huolimatta hän kokee olevansa tällä hetkellä suorituskykynsä huipulla.

– Olen ylpeä siitä mitä olen aiemmin saavuttanut niillä työkaluilla, joita minulla on ollut käytössäni. Minusta palkintosijat puhuvat puolestaan. Uraani tulisi mitata juuri sen perusteella, hän jatkoi.

– Olen tällä hetkellä suorituskykyni huipulla.

– Olen kehittynyt kuljettajana valtavasti siitä kun tulin Formula 1:siin  ja toivon, että jonain päivänä minulla on mahdollisuus ajaa kilpailukykyistä autoa näyttääkseni mihin todella pystyn, Perez lopetti.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!