© Kuva: Getty Images

Sebastian Vettel mestaruusmahdollisuuksistaan: ”Olen todella uskovainen”

Sebastian Vettel ei suostu kirjoittamaan itseään ulos mestaruustaistosta, mutta myöntää kauden alun olleen ”raskas startti” Ferrarille.

Mercedes on tänäkin vuonna dominoinut F1 kautta voittaen kaikki osakilpailut lukuunottamatta Barcelonan GP:tä jossa Red Bull nappasi voiton tarjottimelta. Vaikka Ferrari on osoittanut kehitystä nopeudessaan, ollaan Scuderialla sorruttu kauden aikana taktisiin virheisiin ja luotettavuusongelmiin.

Tämän seurauksena Vettel on jätetty MM-sarjassa kolmanneksi ja 45 pisteen päähän johtavasta Nico Rosbergista. Saksalainen kuitenkin sanoo, ettei taistelu ole vielä ohi.

– Emme ole vielä edes puolessa välissä kautta, joten matka on vielä pitkä, Vettel kommentoi tilannetta Italiassa Sky Sportsille. 

– Mielestäni meillä on ollut aika raskas startti kaudelle. Ei todellakaan ideaali. Siitä huolimatta olemme huomanneet olevamme vahvoja. Tiedämme, että tänä vuonna auto on ollut askel eteenpäin, Vettel jatkoi.

– Tietysti meillä on vielä pitkä matka kuljettavanamme, mutta olen todella uskovainen. Tiedän tämän tallin pystyvän tekemään monia asioita. Suuria asioita.

– Meidän pitää lähestyä tilannetta askel askeleelta, eikä antaa ulkopuolisten ihmisten odotusten häiritä liikaa tai katsoa liikaa MM-pisteisiin. Pisteisiin katsomisella on merkitystä vain kerran vuodessa ja se on silloin, kun kausi on loppu.

 

 

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!