© Kuva: Getty Images

Romain Grosjean pettynyt Haasin kehitykseen: ”Tämä on ollut pettymys”

Romain Grosjean kertoo olevansa hiukan pettynyt siihen, miten Haasin viime kilpailut ovat hienon alkukauden jälkeen sujuneet.

Kausi alkoi fantastisesti, kun ranskalainen oli Australiassa kuudes ja Bahrainissa viides. Neljään viime kilpailuun ei ole tullut pistettäkään ja Haas on pudonnut valmistajien MM-pisteissä jo kahdeksanneksi.

– Tämä on nyt ollut pieni pettymys. Oletin jo talvitestien jälkeen, että olisimme vakituisesti 10 joukossa. Olimme kahden ensimmäisen kilpailun jälkeen todella fiiliksissä. Kiinassa ajattelimme, että nyt tuli vain yksi huonompi kisa meille. Venäjälläkin saimme pisteitä vain muiden epäonnen vuoksi. Emme ole vain olleet tarpeeksi hyviä, Grosjean manaili F1i.comille.

Haas ei tuo koko kauden aikana uutta autoonsa, mutta se ei ole ongelma Grosjeanin mukaan.

– Ei meiltä paljon puutu. Pitää löytää 2-3 kymmenystä lisää vauhtia kierroksella. Kun pystymme siihen, olemme jälleen pisteillä.

– Emme saa nyt kaikkea irti autosta, emmekä löydä syytä, se on jossakin piilossa siellä. Kun pitoa ei löydy, ei autoon pysty nyt luottamaan samalla tavalla. Uskon sen johtuvan renkaista. Kun se ongelma ratkaistaan, pääsemme taas paremmille sijoille, ranskalaiskuljettaja arveli.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!