© Kuva: Getty Images

Red Bull -kuski tyytyisi yhteen GP-voittoon tällä kaudella – mestaruus kaukana

Red Bull -kuljettaja Daniel Ricciardo on ajanut tällä kaudella kerran palkintopallille ollen toinen ja neljästi aussikuski on kaasutellut neljänneksi. Ricciardo kehui Red Bull -autoa (uutinen), ja mies uskoo, että autolla voi voittaa kisoja. Mestaruus onkin toinen juttu.

– Luulen, että mestaruus on… En koskaan sano, että se on ohi, kun kauttakin on niin paljon jäljellä. Vähintäänkin voimme voittaa yhden GP:n tällä kaudella, ricciardo totesi rehellisesti Motorsportin mukaan.

– Mutta voimmeko voittaa kuutta tai kahdeksaa kilpailua ja sitä kautta nousta mestaruustaistoon, luultavasti emme, Ricciardo jatkoi.

Ricciardon mukaan tärkeintä olisi saada kehitettyä autoa niin, että kaudella 2017 suorituskyky riittäisi mestaruustaisteluun.

– Tietysti tavoitteena on nousta sille tasolle jossain vaiheessa. Se tekisi minut iloiseksi, jos onnistumme siinä vielä tällä kaudella, ja ensi kaudella pystyisimme taistelemaan kunnolla (mestaruudesta).

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!