© Kuva: Getty Images

Nico Rosberg varuillaan Red Bullin kanssa

Red Bullin ollessa keskellä uutta tulemista, MM-sarjaa johtava Nico Rosberg myöntää heidän olevan uhka Mercedekselle.

Ahdisteltuaan Mercedestä Monacossa ja käytettyään heidän epäonnensa hyödykseen Barcelonassa, Red Bullin dynaaminen kuskipari Daniel Ricciardo ja Max Verstappen saa Montrealiin alleen uuden Renaultin B-Spec moottorin.

Rosberg sijoittui Monte Carlossa epätyypilliselle sijalle seitsemänneksi tallikaveri Lewis Hamiltonin myrskytessä voittoon. Rosberg sanoi jo kuitenkin olevansa valmis ponnistamaan takaisin edelle sunnuntain kilpailussa.

– Olin odottanut ja valmistanut itseni etukäteen muutamaan huonoon kilpailuun alkukauden ollessa uskomaton, hän selitti.

– Tämä on asia, jossa kokemus auttaa minua. Toivottavasti sain kaiken huonon onnen karisteltua viime kisassa, joten katse eteen ja ylös tästä eteenpäin! Odotan innolla matkustamista ensin Bostoniin sponsoritapahtumaan, ja sitten kohti Kanadaa, Rosberg sanoi.

– Se on uskomaton rata ja uskon automme olevan loistava myös siellä. Mielenkiintoista nähdä missä Red Bull menee tällä kertaa. Toivomme pääsevämme taas hieman lisää edelle, joten katsotaan miten käy, mies päätti.

Red Bullin kolkuttaessa Ferrarin paikkaa Mercedeksen päävastustajana, ja Hamiltonin palattua voittojen tielle, on saksalaisen taisteltava mikäli hän mielii säilyttää 24-pisteen johtonsa MM-sarjassa.

 

 

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!