© Kuva: Getty Images

Mitä kummaa – Daniel Ricciardo Williamsin ratissa!

Red Bullin Daniel Ricciardoa nyppi Monacon GP, missä hän ei pystynyt voittoon paalupaikasta huolimatta. Ilme kirkastui nopeasti, kun Ricciardo pääsi jo viime viikon tiistaina ajamaan sponsoriguru Zak Brownin kokoelman retroautoilla.

Ricciardo ajoi mm. Williamsin kauden 1980 F1-autoa, jolla hänen maanmiehensä Alan Jones nappasi maailmanmestaruuden vuonna 1980. Paul Ricardin radalla olivat ajamassa myös Mika Häkkinen, David Coulthard ja NASCAR-kuljettaja Brian Vickers.

– Tämä oli todella coolia, wow! Ohjaus oli yllättävänkin kevyt ja vakaa, etenkin hiukan hitaammissa vauhdeissa. Jarrut olivat itse asiassa erinomaiset, auto pysähtyi todella terävästi. Tämä oli todella upea kokemus ja äänet olivat mahtavat, Ricciardo hehkutti.

Katso motorsport.comin sivuilta video Ricciardon ilmeestä, kun hän nousee ikivanhasta Williamista.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!