© Kuva: Getty Images

Lewis Hamilton uhoaa: ”Olen nyt parempi kuin koskaan!”

Lewis Hamilton onnistui viimein, kun hän ajoi Monacossa ykkösenä ruutulipulle. Se oli vasta hänen kauden ensimmäinen voittonsa.

Hamilton osoitti vahvuuttaan ohittamalla Monacon hankalissa oloissa Red Bullin Daniel Ricciardon.

– Nostan hattuani mekaanikoille, jotka ovat tehneet tiukasti töitä kanssani koko ajan, vaikka alkukausi on ollut kehno. Vaikeuksien jälkeen tuntui ihan mielettömän hienolta olla takaisin ykköspaikalla, Hamilton hehkui GP Updaten mukaan.

– Me olemme kaikkein paras tiimi tässä porukassa, mutta silti koemme juuri nyt painetta monenkin tiimin suunnasta. Juuri siksi on jatkossakin tehtävä tiivistä yhteistyötä ja parannettava heikkoja kohtiamme, Hamilton sanoo.

– Minulle voitto Monacossa oli todiste siitä, että olen nyt parempi ja vahvempi kuin koskaan. Ja uskon olevani sitä kauden loppuun asti. Odotan todella paljon seuraavia kisoja. Varsinkin, kun Kanada on ollut minulle aina erittäin hyvä rata.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!