© Kuva: Getty Images

Kimi Räikkösen tallipäällikkö salamyhkäisenä: ”Joitain yllätyksiä on luvassa”

Ferrarin tallipäällikkö Maurizio Arrivabene on yhä toiveikas Ferrarin mahdollisuuksista MM-taistossa. Ferrarissa saatetaan nähdä joitain uudistuksia tulevissa kisoissa.

– En kerro teille tarkkoja päivämääriä, mutta voin kertoa sen, että insinöörimme eivät nuku. Joitain yllätyksiä on luvassa, koska kori-insinöörimme nukkuvat vielä vähemmän, Arrivabene kertoi motrosport.comin mukaan.

Arrivabene uskoo yhä, että mestaruustaisto (katso pistetaulukko) on auki. Ferrari on saanut kurottua hieman Mercedestä kiinni verrattuna alkukauteen, mutta töitä yhä riittää.

– Se ei ole vain voitoista kiinni, vaan siitä miten pystyt lyömään painetta edellä oleviin. Minulle passa sekin, että voitamme mestaruuden vain yhdellä voitolla, kuten Keke Rosberg teki, Arrivabene sanoi.

Tallipomo uskoo myös, että Mercedekset (Nico Rosberg ja Lewis Hamilton) voivat syödä toisiltaan pisteitä, joka voi edesauttaa Ferraria.

– Meidän pitää ottaa huomioon, että Rosberg ja Hamilton tulevat ottamaan toisiltaan pisteitä, koska muuten se voisi olla vaikeaa. Kausi on pitkä, ja meillä on ollut useita epäonnekkaita päiviä, kun heillä (Mercedes) taas on ollut vain yksi huono tapahtuma, Arrivabene viittasi Espanjan GP:n tapahtumiin, jolloin Mercedekset kolaroivat ensimmäisellä kierroksella ja keskeyttivät.

– Mutta jos heille käy uudestaan sellaista, meidän on helppo ottaa heitä kiinni pisteissä. Meidän pitää uskoa ja pysyä positiivisina, Arrivabene painotti.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!