© Kuva: Getty Images

Kimi Räikkönen tuskailee säätöjen kanssa: ”Niillä on valtavan suuri merkitys”

Kimi Räikkönen sanoo, että hän tietää allansa olevan todella nopean Ferrarin, mutta hänellä on tuttu ongelma: Räikkösen ajotyylille sopivia säätöjä ei tahdo löytyä.

Kauden viidessä ensimmäisessä kilpailussa Räikkönen oli kolmesti podiumilla ja oli jo kakkosena MM-sarjassa. Monacossa tuli kuitenkin keskeytys ja Kanadassa kuudes sija, mikä oli valtava pettymys, kun samaan aikaan tallikaveri Sebastian Vettel tappeli voitosta.

– Meidän on pystyttävä edelleen tekemään työmme paremmin. Monaco oli mitä oli ja Kanada meni penkin alle, vaikka saimme sentään jotkin pisteet. Auto on saatava sellaiseksi kuin haluamme ja renkaat toimimaan, silloin kaikki on ihan varmasti paljon paremmin, Räikkönen sanoo Crash.netillä.

– Viime kisat ovat olleet melkoista tuskaa. Mutta nyt on uusi viikonloppu ja uusi kisa edessä. Kunhan säädöt saadaan oikeiksi, olemme todella nopeita. Sillä on valtavan suuri merkitys.

Räikköstä ei haittaa, että nyt ajetaan uudella radalla.

– Uusissa radoissa on aina omat niksinsä, mutta sama se on kaikille. Meillä on kaikki kunnossa, kunhan saamme pienillä jutuilla kaiken irti autosta.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!