© Kuva: Getty Images

Ferrari tuhlasi päivityspolettejaan Kanadaan: ”Oli pakko saada lisää tehoja”

Ferrari käytti päivityspolettejaan juuri Montrealin F1-kilpailun alla. Kimi Räikkösellä ja Sebastian Vettelillä on uudet moottorit ja myös autojen etujousitusta on parannettu.

Ferrarilla aletaan olla huolissaan muiden vauhdista, joten päivityksiä oli tehtävä juuri nyt.

– Montrealissa on paljon pitkiä suoria, tiukkoja neulansilmämutkia ja erittäin hitaita mutkia, mistä ulos kiihdyttäminen vaatii paljon tehoja. Meidän oli saatava niitä lisää, selvitti Ferrarin moottoriosaston johtaja Mattia Binotto.

– Kanadassa olot vaihtelevat paljon ja turva-autoja on usein nähty radalla. Hybridisysteemin toimiminen siellä on erittäin tärkeää, sillä pääsuoralla on saatava koneesta irti kaikki mahdolliset hevosvoimat ja vastaavasti energiaa on pystyttävä palauttamaan radan hitaammissa osissa, Binotto kertoi.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!