© Kuva: Getty Images

Felipe Massa ei aio siirtyä sivuun – neuvottelee uutta sopimusta

Felipe Massa kertoo aloittaneensa keskustelut Williamsin kanssa jatkostaan F1:sten viidennelletoista kaudelleen. Brasilialainen on ainoa kuljettaja, joka on kerännyt pisteitä kauden jokaisesta osakilpailusta, ja on seitsemäntenä MM-taulukossa, 8 pistettä tallikaveriaan Valtteri Bottasta edellä.

Autosportin kysyessä Massalta onko tämä jo aloittanut neuvottelut Williamsin kanssa, tämä vastasi: ”Totta kai. Asia on käsittelyssä.”

– En todellakaan aio tuhlata aikaa selvittäessäni mitä ensi kaudella tapahtuu, Massa sanoi.

– Kuten sanoin asia on käsittelyssä ja kohta nähdään mitä tapahtuu.

Massa uskoo kokemuksensa, johon kuuluu kahdeksan kautta Ferrarilla, olevan suuressa roolissa auton kehittämisessä, kun suuret sääntömuutokset astuvat voimaan.

– Uskon edelleen, että on tiimillä on tärkeää olla kuljettaja, joka tietää mitä sanoa, Massa jatkoi.

– He tietävät missä pitää parantaa, ja rehellisesti sanottuna sitä minä olen tehnyt muutamana viime vuotena Williamsin kanssa. Osa tämän tallin kehityksestä on täysin yhdistettävissä pisteisiini, kokemukseeni ja apuuni tehdä autosta sekä tiimistä parempi, minkä olemme myös nähneet viime vuosina.

Massa sanoo myös olevansa kiinnostunut kokeilemaan muutakin moottoriurheilua, mutta vasta F1:sten jälkeen.

– Olisi kiinnostavaa kokeilla erilaisia autoja ja luokkia, hän sanoi kysyttäessä Romain Grosjeanin halusta ajaa NASCAR:ia F1-kilpailuiden välissä.

– En kuitenkaan näe itseäni NASCAR:issa sen ollessa täysin erilainen laji, jolloin pitäisi aloittaa taas nollasta. Se on vähän kuin menisi ajamaan rallia, täysin eri juttu. Mutta näen itseni muissa sarjoissa, ehkä WEC:ssä, kenties DTM:ssä tai Formula E:ssä. En tiedä vielä. Se jää nähtäväksi.

 

 

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!