© Kuva: Getty Images

F1-sarjan surkein kuski odottaa ihmettä: ”Jos vaikka sade auttaisi”

Manorin tulokaskuljettajan Rio Haryanton jatko F1:ssä on vaakalaudalla sponsorivaikeuksien vuoksi, eikä hän ole ajotaidoillaankaan vaikutusta tehnyt. Hän ei kuitenkaan anna sen haitata valmistautumistaan Montrealiin.

Manorilla uskotaan, että nopea rata sopii heille paremmin kuin aiemmat radat tällä kaudella. Tiimin alkukausi on ollut hankala. Haryanto on keskeyttänyt kahdesti ja ajanut sijat 17, 21, 17 ja 15. Tallikaveri Pascal Wehrlein on päässyt joka kisassa maaliin sijoilla 16, 13, 18, 18, 16 ja 14. MM-pisteet ovat olleet vain kaukainen haave.

Monacossa Haryanto hävisi tallikaverilleen kaksi kierrosta ja voittaja Lewis Hamiltonille neljä.

– Tulin tänne jo pari päivää etuajassa totutellakseni aikaeroon. Tämä on kilpailu, jota me kaikki olemme paljon odottaneet. Oletus on, että tämä rata sopii autollemme paljon paremmin kuin muut radat. Lisäksi tämä on ollut perinteisesti kilpailu, jossa sattuu ja tapahtuu isoja yllätyksiä, usein tulee vettäkin, kuten nytkin on ennustettu, Haryanto sanoo.

– Itse jopa toivon sadekeliä, sillä se luo aina yllätysmomentin ja antaisi meille mahdollisesti sauman parempiin sijoituksiin.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!

Comments are closed.