© Kuva: Getty Images

Daniil Kvjat haluaa ulos Red Bullilta

Toro Rosso -kuljettaja on vahvistanut, että hän saattaa nähdä tulevaisuutensa Red Bull -organisaation ulkopuolella kaudella 2017.

Venäläinen on ollut suuren osan kaudesta suurennuslasin alla. Viimeisin syy tähän sattui Monacon GP:ssä, josta Daniil Kvjat sai kolmen ruudun lähtörangaistuksen kolaroituaan Renault -kuski Kevin Magnusseniin.

Crash.net:in kysyessä Kvjatilta onko tämä mahdollisesti aikeissa katsoa muita vaihtoehtoja, entinen Red Bull -kuski vastasi: ”Kyllä, taistelin kovasti viikonloppuna, annan kaikkeni Toro Rossolle ja haluan palkita tämän tiimin pisteillä.”

– Mutta kun joudut aloittamaan kisan heti varikon kautta, jossa sinun pitäisi saada paljon pisteitä, se on todella turhauttavaa, Kvjat sanoi.

– Haluan antaa kaikkeni tälle tiimille, mutta kun kaikki asiat alkavat mennä pieleen alat etsiä muutosta tilanteeseen, Kjvat jatkoi.

Kun kauden ainoa onnistuminen on Kiinan GP:n palkintopallisijoitus, 23-vuotias sanoo ajattelevansa vain kauden viemistä läpi ja hyvien suorituksien keräämistä, jotta hänen päätöksestään tulisi helpompi.

– Yritän yleensä tehdä asiat omalla tavallani, mutta jos tarvitsen jotakuta minulla on aina joku takanani. Mutta nyt on vielä aikaista sanoa, jos kuitenkin tarvitsen sitä niin minulla on apua Red Bullin ulkopuolellakin.

– Ensin haluan keskittyä näihin kilpailuihin. Haluan vahvoja suorituksia Toro Rossolla, koska on helpompaa mennä eteenpäin, kun on hyviä tuloksia käsissä.

– En aio jättää sitä liian myöhään, mutta kaikki ovat ihmisiä ja voivat puhua. Jos meidän täytyy puhua niin puhutaan. Kun tulee aika kertoa jotain medialle niin kerron kyllä teille. Tällä hetkellä en halua kertoa teille mitään, Kvjat päätti.

 

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!