© Kuva: Getty Images

Daniel Ricciardo: ”Kanada kertoo MM-taistelun suunnan”

Red Bullin Daniel Ricciardo uskoo, että Kanadan GP tulee olemaan hyvin ratkaisevassa asemassa sen suhteen, onko Red Bullista oikeasti haastamaan Mercedestä MM-taistelussa.

Ricciardo kertoo olevansa yllättynyt siitä, kuinka hyviä tuloksia alkukaudesta on tullut.

– Kun kausi alkoi, en kyllä kuvitellut olevani tässä vaiheessa MM-sarjan kolmosena. Ja fakta on kuitenkin, että en saanut Venäjältä pistettäkään, Kiinassa olisin ilman pikku kolhimista voinut olla korkeammalla ja kahdessa viime kilpailussakin olisi ollut otettavissa parempikin sijoitus erilaisella taktiikalla ja ilman Monacon ongelmaa varikkopysähdyksessä. Ilman niitä olisin todennäköisesti erittäin lähellä kärkipaikkaa, Ricciardo ihmettelee F1i.comilla.

– Nyt en ihan siellä ole, mutta ehkä voin parin kilpailun jälkeen todeta, että jees, me tappelemme oikeasti mestaruudesta tänä vuonna, se olisi mahtavaa. Se olisi melkoinen odottamaton tarina F1:ssä.

Vaikka Kanadan radan ei oleteta sopivan Red Bullille ihan parhaalla mahdollisella tavalla, ei Ricciardo heitä kirvestä kaivoon viikonlopun suhteen.

– Tämä kilpailu tulee kertomaan paljon, tavallaan koko MM-taistelun suunnan. Jos pystymme täällä menestymään, se tietää todella hyvää meille.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!