Toro Rosson Carlos Sainz jr ajoi Mestarien muuriin lauantain aika-ajoissa, eikä pystynyt sen jälkeen enää jatkamaan.

Sainz jahtasi kiivaasti paikkaa Q3:een, mutta lipesi nopealla kierroksella seinään. Koko aika-ajo jouduttiin keskeyttämään hyväksi toviksi.

– Jostain syystä vauhtimme ei ollut aika-ajossa ollenkaan niin hyvää kuin lauantain harjoituksissa. Halusin todella kiivaasti kolmanteen osioon ja pistin kaiken peliin. Neljännen mutkan jälkeen suorastaan lensin radalla ja huomasin olevani selkeästi edellä parasta aikaani. Ajattelin, että tämä olisi minun kierrokseni, Sainz kertaili F1i.comille.

– Kaikki menikin loistavasti, kunnes ihan lopussa osuin siihen seinään. Se oli minulta arviointivirhe ja olisi ollut vältettävissä. Kuvittelin että siinä kohdassa on ihan hyvin tilaa, mutta kun katsoin tilanteen videolta, autoni lähti hiukan liukumaan ja siten se oli menoa.

– Pistin kaiken likoon: joskus se tuo hyvän tuloksen, nyt kävi näin. Kilpailussa on pidettävä silmät auki ja oltava todella tarkkana koko ajan. En aio kuitenkaan yhtään varoa ja hellittää, koska meillä ei ole mitään hävittävää. Jos haluamme pisteille, on uskallettava painaa täysillä, Sainz sanoi.