© Kuva: Getty Images

Brasilialaiskuski huolissan maansa GP:stä: ”Rahaa puuttuu”

Brasilian GP on ollut viime viikkoina esillä mediassa. F1-pomo Bernie Ecclestone on kertonut huolensa siitä, että Brasilian taloudellinen tilanne voi uhata maan F1-osakilpailua. Kisan järjestäjät ovat kuitenkin vakuutelleet, että vallitseva sopimus on voimassa, ja että sopimusta ollaan jatkamassa.

Williamsin brasilialaiskuljettaja Felipe Massa myöntää, että Brasilia saattaa menettää maan ainoan GP:n, sillä valtion taloustilanne on kehno.

– Jos katsotaan, miten maalla menee tällä hetkellä, rahaa puuttuu ja tilanne ei ole helppo, Massa sanoi Motorsportin mukaan.

– Tiedän minkälainen Brasilia on, emme ole kovin organisoituneita ja se voi olla syy, miksi menettäisimme kisan. Se voi olla, ainakaan se ei ole mahdotonta. Vaikka meillä olisikin sopimus, voimme silti menettää kilpailun. Toivon toki, että ei, Massa jatkoi.

35-vuotias Massa ei vielä tiedä ensi kauden suunnitelmistaan. Massa toivoi, jos hän vielä ajaa F1:ssä, että hän pääsisi ajamaan kotiradallaan.

– Olen brasilialainen. Jos ajan ensi kaudella, haluan ehdottomasti ajaa kotiradallani. Katsotaan, miten käy, Massa totesi.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!