Tallipäällikkö Vijay Mallya ei tingi kauden alussa asetetuista tavoitteista, vaikkei Force Indian alkukausi ole onnistunut toivotulla tavalla.

Nico Hülkenberg oli Australiassa seitsemäs ja Sergio Perez otti saman sijan Espanjasta. Tallipisteissäkin sijoituksena on juuri tuo seitsemäs, mikä ei Mallyaa tyydytä.

– Tavoitteemme on edelleen olla viides valmistajien MM-sarjassa, ei siihen ole kuin 12 pisteen ero tällä hetkellä, Mallya sanoi F1i.comille.

– Kauden alku on ollut meille hankala, huonoa onnea on ollut paljon. Onneksi vasta neljännes kisoista on ajettu, meillä on hyvää aikaa ohittaa päävastustajamme.

Force India toi Espanjaan ison aerodynamiikkapaketin, mikä antaa tiimin omistajalle vielä lisää uskoa.

– Espanjan viikonloppu oli meille todella rohkaiseva. Aerodynamiikkapaketin tuominen suoraan kisaviikonloppuun ei ole koskaan helppoa, mutta tiimi teki hyvää työtä ja ymmärsimme uusien komponenttien toiminnan heti aika hyvin.

– Parannukset näkyivät heti datasta ja kuljettajapalautekin oli positiivista. Barcelona ei ole ollut meille koskaan hyvä rata, joten kuusi MM-pistettä sieltä antaa meille paljon optimismia jatkoon.