© Kuva: Getty Images

Video: Leicester Cityn mestarivalmentaja vieraili varikolla – tuoko midaan kosketuksen Williamsille?

Valioliigan mestarivalmentaja Claudio Ranieri vieraili Monacon varikkoalueella lauantaina.

Ranieri johdatii Leicester Cityn sensaatiomaiseen mestaruuteen Valioliigassa pari viikkoa sitten. F1:n virallisella Twittertilillä arvuuteltiinkin, pystyisikö Ranieri auttamaan Williams-tallia voiton tavoittelussa, vaikka paras Williams-auto lähtee vasta viidennestä lähtöruuturivistä sunnuntaiseen Monacon GP:hen.

Williamsin Valtteri Bottas oli aika-ajojen 11., mutta hän pääsee lähtemään sunnuntain kisaan kymmenennestä lähtöruudusta. Kimi Räikkönen oli aika-ajojen kuudes, mutta rangaistuksen takia Räikkönen lähtee 11. lähtöruudusta sunnuntain kisaan.

Williamsin toinen kuski Felipe Massa oli aika-ajojen 14.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!