Verstappenin voitto sai Räikköseltäkin aplodit – katso kuvat Espanjan GP:n palkintojenjaosta

Red Bullin Max Verstappen ajoi upeasti Espanjan GP:n voittoon. Vasta 18-vuotias hollantilainen päihitti huimassa voittotaistelussa itseään tuplasti vanhempaa Kimi Räikköstä vastaan. Kolmantena kuljettajana palkintopallille kipusi Ferrarin Sebastian Vettel.

F1-sarjan superlupauksena pidettävä Verstappen ylsi huimaan temppuun, ja hymyssä olikin pitelemistä F1-varikolla kilpailun jälkeen. Vaikka Räikköstä varmasti korpesi voiton lipsahtaminen ohi suun, osoitti suomalainen suuruutensa onnittelemalla Verstappenia rehdisti kilpailun jälkeen. Myös podiumilla suomalainen taputti voittoaan villisti juhlineelle hollantilaiselle.

Katso kuvat Verstappenin, Räikkösen ja Vettelin juhlista oheisesta galleriastamme!

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!