Renault on vahvistanut, että se antaa testikuljettajalleen Sergei Sirotkinille jatkossakin mahdollisuuksia ajaa harjoituksissa. Venäläiselle on myös luvassa yhä enemmän testejä.

Sirotkin ajoi mainiosti perjantain harjoitukset ja kyykytti tiimikaveriaan Jolyon Palmeria kirkkaasti. Renaultin kilpailujohtaja Frederic Vasseur vahvistaa, että Sirotkin tulee samaan lisää mahdollisuuksia.

– Hän pääsee ajamaan testejä kilpailukaudella, niiden ajaminen on meille ihan pakko, jos haluamme kehittyä. Hän pääsee vielä ajamaan ykkösharjoituksia ja testejä, mutta toki hänen on keskityttävä eniten GP2:een, Vasseur sanoi.

Sirotkinin lisäksi Renaultin palkkalistoilla ovat Esteban Ocon ja Nicolas Latifi, mutta Vasseur sanoo, että mitään ensi kauden tallipaikkaspekulointeja on turha vielä tehdä.

– On ihan liian aikaista sellaisille. Tarkkailen kaikkia meidän kuljettajiemme jokaisessa sarjassa. Sergei teki täällä hienoa työtä ja uskon, että tekee myös GP2:ssa.

Sirotkin itse oli innoissaan, kun pääsi ajamaan F1:tä.

– Tämä on toivoakseni alku jollekin paljon suuremmalle. Mutta ensin haluan voittaa GP2-mestaruuden. Jos sen teen, katsotaan, josko minulla olisi mahdollisuus jopa formula ykkösiin. Itse uskon, että siellä on tulevaisuuteni, Sirotkin sanoi.