© Kuva: Getty Images

Red Bullilla kova ratkaisu: Daniil Kvjat ulos, uusi kuski tilalle!

Red Bull on päättänyt siirtää toisen kuljettajansa, Daniil Kvjatin, ulos Red Bullilta. Kvjat herätti runsasta huomiota viime kisaviikonlopun kolaroinnillaan, jossa hän törmäsi kahdesti Ferrarin Sebastian Vettelin auton perään ja pilasi törttöilyllään paitsi omansa ja Vettelin, myös tallikaverinsa Daniel Ricciardon, kisan.

Kisan jälkeen Kvjat joutui tallinsa puhutteluun, ja nyt talli on ilmeisesti saanut tarpeekseen venäläiskuskinsa kypsymättömistä otteista.

Jo seuraavasta kisasta lähtien Kvjatin tilalle nousee Red Bullin sisartalli Toro Rosson riveissä kilpaillut teinisensaatio Max Verstappen. Kvjat puolestaan korvaa Verstappenin jättämän aukon Toro Rossolla.

– Nuorimpana kuljettajana F1:ssä Verstappenin nousu lajiin on ollut rakettimaista luoden lehtiotsikoita ilmiömäisellä nopeudellaan ja ohituksillaan. Hän ajoi pisteille toisessa kisassaan Toro Rossolla ja oli 12. viime kauden mestaruustaistossa, Red Bull kehuu tuoreinta kuskiaan tiedotteessaan.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!