© Kuva: Getty Images

Lewis Hamilton väleistään Nico Rosbergiin: ”Olemme kai tulossa vanhoiksi”

Lewis Hamilton avautui keskustelustaan Nico Rosbergin kanssa liittyen viikon takaiseen Espanjan GP:n kolariin. Rosbergilta oli aiemmin Monacon GP:n lehdistötilaisuudesta useaan otteeseen udeltu kuljettajien välisestä mahdollisesta keskustelusta, joihin hän ei ollut suostunut suoraan vastaamaan median painostuksesta huolimatta. Hamilton kuitenkin suostui valottamaan lehdistölle keskustelun sisältöä.

– Istuimme alas ja juttelimme toisillemme tänään, eikä meillä ollut mitään ongelmaa, Hamilton kertoi Sky Sportsille.

– Aiemmin välillämme olisi ollut jännitettä, mutta nyt kyse oli puhtaasta kunnioituksesta. Sanoin kunnioittavani häntä ja hän vastasi minulle samalla tavalla. Olemme kai tulossa vanhoiksi, Hamilton jatkoi.

Vaikka kolarin yksityiskohdat jakavat vielä mielipiteitä varikolla, ei Hamiltonin mukaan Mercedes-kuljettajilla ole mitään syytä puida asiaa syvemmin.

– Tiedämme mitä tapahtui ja miltä meistä molemmista tuntui. Meillä on kuitenkin edelleen molemminpuolinen kunnioitus toisiamme kohtaan, Hamilton päätti.

Barcelonan radalla nähty kolari on herättänyt tuoreita kysymyksiä siitä pystyykö Mercedes pitämään joskus tulenaran kuljettajaparinsa kasassa tämän kauden jälkeen. Hamiltonin ajaessa ensimmäistä vuotta uudesta kolmivuotisesta sopimuksestaan, päättyy Rosbergin  voimassa oleva sopimus tähän kauteen.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!