© Kuva: Getty Images

Kimi Räikkönen aloittanut kauden upeasti! Tässä on MM-pistetilanne

Ferrarin Kimi Räikkönen on esittänyt tällä kaudella erinomaisia otteita. Suomalaisen Espanjan GP:n kakkossija oli samalla jo miehen kauden kolmas podiumi. Suoritsu on mieluisa, sillä Räikkönen sai saman verran palkintopyttyjä kasaan kausien 2014 ja 2015 aikana.

Räikkösen otteet ovat piristyneet selvästi. Tästä antaa osviittaa myös MM-pistetilanne, jossa Räikkönen on upeasti peräti toisena. Räikkönen on ollut tällä kaudella valmiina iskemään silloin, kuin kenties nopeammat autot ovat törmänneet ongelmiin.

Räikkönen on tukevasti edellään myös paljon kehuttua tallikaveriaan Sebastian Vetteliä. Nico Rosberg on tämänpäiväisestä keskeytyksestään huolimatta selkeässä sarjajohdossa.

Tutustu MM-pistetilanteeseen alla olevasta linkistä tai tästä!

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!