Hondan F1-johtaja Yusuke Hasegawa odottaa innolla Monacon GP:tä, jonka hän uskoo sopivan hienosti McLarenille.

– Monacossa moottorin tehot eivät ole määräävä tekijä. Se on rata, jossa voimme tehdä erinomaista tulosta jo nyt. Meillä on kaksi loistavaa kuljettajaa ja odotan heiltä hienoja suorituksia Monacossa, Hasegawa sanoo espanjalaiselle El Mundo Deportivolle.

Vaikka viime kausi oli täydellinen pannukakku McLaren-Hondalle, ei Hasegawa suostu ottamaan totaalista epäonnistumista pelkästään Hondan piikkiin.

– McLarenin ongelmat eivät todellakaan olleet pelkästään moottoripuolella. Jokaisen osapuolen tässä yhtälössä on parannettava, koska haluamme voittaa maailmanmestaruuden ensi vuonna.

Diario Sportin mukaan Honda kaavailee isoa moottoripäivitystä Montrealin kilpailuun kesäkuun alussa.

– Aikataulu on vielä epävarma. Viimeistelemme juuri yksityiskohtia, mutta emme tuo uutta moottoria kilpailuihin ennen kuin se on täysin valmis. Haluamme heti merkittävän parannuksen, jonka avulla olemme MM-pisteillä joka kilpailussa, Hasegawa valottaa Hondan suunnitelmia.

– Ja ensi kaudella tulemme haastamaan Mercedeksen. Teemme auton, jolla Fernando Alonso voittaa ensi vuonna.

– Palkintopallille nouseminen jo tällä kaudella tulee olemaan hankalaa, mutta työskentelemme koko ajan voittaaksemme, emme päästäksemme palkintopallille. Ja mielestäni olemme tavallaan tämän kauden alkupuolella kehittyneet paljon enemmän kuin esimerkiksi Mercedes. Olemme tyytyväisiä, mutta emme liiaksi, Hasegawa kertoi.