Force India saa Espanjan GP-kilpailuun todella ison aerodynaamisen päivityksen autoihinsa. Muutos on lähes yhtä suuri kuin vuosi sitten kesken kauden.

Viime kaudella tallin auto oli siihen asti melko vaatimaton, kunnes Force India sai siitä kehitysversion valmiiksi. Hieno loppukausi toi tiimille sen historian parhaan sijoituksen valmistajien MM-pisteissä, kun Force India oli lopulta viides. Nyt luvassa on ainakin tiimin johtoportaaseen kuuluvan Otmar Szafnauerin mukaan yhtä suuri muutos.

– Saamme todella isot päivitykset Barcelonaan ja muutos on yhtä iso kuin viime vuonna. Tuulitunnelitesteissä muutos on ollut valtavan suuri, mutta koskaan emme voi tietää, kuinka se saadaan siirtymään kisatilanteeseen. Sen näemme Barcelonassa, Szafnauer sanoo F1i.comille.

Force India on tällä hetkellä tallipisteissä vasta kahdeksas: Sergio Perez on kerännyt kaksi pistettä ja Nico Hülkenberg kuusi. Sotshissa Hülkenberg jäi jo alun joukkokolariin ja myös Perez kolhi heti autoaan ja jäi hännille.

– Vaikka Sotshi oli pettymys, Perezin ajo osoitti, että meillä oli sielläkin erinomainen vauhti. Alun kolhujen jälkeen hän teki erinomaisen nousun, ohitti Toro Rosson ja haastoi hyvin Haasin. Minusta vauhtimme oli Haasia nopeampi, Szafnauer vakuuttaa.