Max Verstappen sai viime viikolla yllätyssiirron Toro Rossolta ykköstalli Red Bullille. Vasta 18-vuotias nuorukainen ajaa F1-sarjassa vasta toista kauttaan. Itsekin aikoinaan Red Bullilla kisannut David Coulthard on kuitenkin varma, että hollantilaisnuorukainen on valmis ykköstallin autoon.

– Max Verstappen on valmis tähän haasteeseen. Hänellä on vauhtia, hänellä on älyä, Coulthard kommentoi f1i.comin mukaan.

Hän uskoo, että myös Toro Rossolle jäänyt Verstappenin ex-tallikaveri Carlos Sainz Jr. olisi valmis Red Bullille ja uskoo, että tämä voisi saada jopa mahdollisuuden siihen.

– Itse asiassa uskon, että myös Sainz on valmis yhtälailla, mutta yhteen autoon ei voi laittaa kahta ajajaa. Tämä on mahtava mahdollisuus Maxille, mutta se ei tarkoita, etteikö Carlos saisi mahdollisuutta myöhemmin tänä vuonna, Coulthard sanoo.

Red Bullilla tilaa Verstappenille teki Daniil Kvjat, joka siirtyi Toro Rossolle. Venäjän GP:m kolaroinnistaan runsaasti lokaa niskaansa saanut venäläiskuski saattaa Coulthardin mukaan kuitenkin tehdä vielä paluun ykköstalliin.

– Tämä ei meinaa sitä, ettei Daniil voisi tulla takaisin. Asiat voivat muuttua nopeasti. Voi ymmärtää, kuinka pettynyt hän on nyt, mutta tärkeintä hänelle on, että hän on edelleen Formula ykkösissä ja mukana Red Bullin perheessä, skottikonkari toteaa.