© Kuva: Getty Images

Christian Horner: ”Tämä nostaa Red Bullin Ferrarin edelle”

Red Bullin tallipäällikkö Christian Horner ylistää Renaultin uutta moottoria ja uskoo sen nostavan Red Bullin pysyvästi Ferrarin edelle.

– On annettava tunnustusta TAG Heuerin ja Renaultin moottoripuolelle, he ovat tehneet kehitystyössään hienoa jälkeä, Horner sanoo Autosportille.

– Meillä on seuraavissa kisoissa syytä isoon optimismiin. Jos saamme sen, mitä meille on luvattu, pääsemme takuulla taistelemaan ihan tasapäin Ferrarien kanssa ja jopa nousemaan heidän edelleen.

– Ja toki uskon, että alamme myös lähestyä Mercedestä, ainakin tietyillä radoilla.

– Espanjan aika-ajoissa Daniel Ricciardo jäi Lewis Hamiltonista vain 0,65 sekuntia. Kukaan muu ei ole tainnut olla niin lähellä Mercedeksiä viimeisen vuoden aikana, Horner iloitsee.

Renault pystyy toimittamaan vain yhden uuden moottorin Red Bullille ensi viikonlopuksi Monacoon. Tallin on päätettävä, meneekö se Ricciardolle vai Max Verstappenille. Tosin aivan 100-prosenttista varmuutta ei ole, saadaanko uusi moottori jo Monacoon.

– Totta kai haluamme paremman ja tehokkaamman moottorin, jos se suinkin on mahdollista. Mutta tuosta asiasta päättävät Renaultin kaverit, Horner muistutti.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!