Uutena tallina F1-sarjassa tällä kaudella aloittanut Haas on saavuttanut hienoa menestystä alkukaudellaan keräten kolmesta ensimmäisestä kisastaan 18 pistettä.

Williamsin tekninen johtaja Pat Symonds on kuitenkin kritisoinut tapaa, jolla Haas on tullut sarjaan: sen sijaan että se perinteisempien itsenäisten tallien sijaan tekisi kaikki itse, on Haas ostanut sääntöjen salliman maksimimäärän komponentteja autoonsa ulkopuolisilta ja tehnyt syvää teknistä yhteistyötä Ferrarin kanssa. Symonds pitääkin sitä Haasin menestyksen syynä.

– Minusta se on fantastista, Symonds kommentoi asiaa Sky Sportsille.

– Ihmiset saattavat tietää, mitä tunnen tavasta jolla Haas tuli sarjaan, mutta se oli tietysti täysin sääntöjenmukainen tapa. Hyvä heille, he ovat käyttäneet sääntöjä hyvin, Symonds jatkaa.

Pelkän auton suorituskyvyn lisäksi hänet on yllättänyt myös keltanokkatiimin valmius kilpailla sarjassa.

– Mikä todella on tehnyt minuun vaikutuksen, on se, että he eivät ole vain tehneet hyvää autoa, vaan ovat myös kilpailleet hyvin ja se on uudelle tiimille hyvin vaikea asia saavuttaa. Heillä on jotain tyyppejä Ferrarilta, mutta heillä on myös paljon uusia tyyppejä Formula ykkösten ulkopuolelta, ja he ovat tehneet hyvää työtä, Symonds kehuu.