Valtteri Bottas ja tämän tiimikaveri Felipe Massa ajavat F1-sarjassa Mercedeksen voimanlähteiden vauhdittaman Williamsin riveissä. Viime kausilla kärjen tuntumassa ollut Williams on kokenut tällä kaudella vähemmän loistokkaan alun Ferrarin otettua etumatkaa ja Renault-moottorisen Red Bullin parannettua suorituskykyään.

Renault toimittaa uuden voimanlähdeversion Kanadan GP:hen, ja Red Bullin tallipäällikkö Christian Horner on vihjaillut luvassa olevan jopa neljän kymmenyksen parannuksen energiajuomatallin autoille.

Williamsin Felipe Massa ei kuitenkaan usko Mercedeksen vain katsovan sivusta, kun kilpailevat moottoritoimittajat kehittävät voimanlähteitään.

– Toivoakseni meidän pitäisi saada päivitys Kanadaan myös, joten toivon etteivät he ole ainoat, jotka parantavat moottoriaan. Toivon niin, mutta en tiedä, paljonko Mercedeksen uuden moottorin pitäisi antaa, mutta toivon, että voimme parantaa, Massa kommentoi crash.netille.

Vaikka parannuksia kovenevassa kilpailussa vaaditaankin, myöntää Massa, että tarkemmista tavoitteista ja saavutuksista uuden moottorin suhteen on liian aikaista puhua.

– Heidän pitää parantaa ja painaa eteenpäin ja toivon, että voimme parantaa. Mutta nyt ei auta kuin odottaa, puhumme nyt päivityksistä ennen kuin niitä on edes tehty! Katsotaan, mitä he toimittavat ja mitä me voimme tehdä, Massa toteaa.