Valtteri Bottaksen alkukausi on ollut surkea. Tallikaveri Felipe Massalla on kolmesta kilpailusta 22 MM-pistettä, suomalaisella vain vaivaiset seitsemän.
Felipe Massa oli Kiinassa kuudes, Bottas vasta kymmenes.

– Meidän kilpailutaktiikkamme ja strategiset ratkaisumme ovat parantunut ihan selkeästi alkukaudesta. Kiinan GP oli meiltä hyvä ja taktiikkamme toimi erinomaisesti. Pääsin taistelemaan koko ajan hyvissä asemissa, Massa sanoo F1i.comille.

– Olin hiukan huolissani taktiikastamme, kun turva-auto tuli radalle. Auto alkoi kuitenkin toimia erittäin hyvin heti, kun turva-auto lähti radalta ja sain tehtyä hyvin eroa moniin muihin. Sain renkaat toimimaan erittäin hyvin ja olen lopputulokseen todella tyytyväinen, Massa iloitsi.

Williamsin suorituskyvystä vastaava johtaja Rob Smedley selitti taktisia ratkaisuja.

– Turva-auto sekoitti monen taktiikat pahasti. Kun me saimme Felipen 10 lähtöruudusta kuudenneksi, se tarkoittaa sitä, että strategiamme oli erittäin hyvä. Pyrimme minimoimaan varikkopysähdykset ja se oli täysin oikea taktiikka.

– Felipe ajoi hienon kilpailun. Oli mahtavaa nähdä kuinka hän pystyi pitämään paljon nopeammalla autolla ajaneen Lewis Hamiltonin takanaan ja jopa jättämään tätä, koska Felipe pystyi pitämään renkaistaan parempaa huolta ja se näkyi kilpailun lopussa, Smedley hehkutti.