F1-talli Williams on sijoittunut kahtena viime kautena valmistajien MM-sarjassa kolmanneksi. Sijoitukset ovat tienneet brittitallille mukavaa palkintorahapottia, mutta kaikesta huolimatta tiimin budjetti on silti kaukana suurimpien tallien massiivisista rahavaroista.

Talli uusi viime talvena kuljettajakokoonpanoaan, kun se pestasi 17-vuotiaan Lance Strollin juniorikuljettajakseen. Kanadalainen on paitsi lahjakas nuori kuljettaja, myös erittäin rikkaasta perheestä. Isä Lawrence Stroll on luonut miljardiomaisuuden muotialalla. Hän on myös suuri autourheilun ystävä. Hänen autotallistaan löytyy urheiluauto jos toinenkin, minkä lisäksi Stroll omistaa muun muassa Mont-Tremblantin moottoriradan Kanadassa.

Motorsport.comin mukaan Williams olisi saattanut osaltaan valita Strollin suojiinsa tarkoituksena saada isä mukaan tallin omistajiin. Tiimi kuitenkin kiistää väitteen jyrkästi.

– Emme ole puhuneet Lawrence Strollin kanssa mahdollisesta omistajuudesta. Olemme tyytyväisiä nykyiseen omistajapohjaamme, Williams Groupin puheenjohtaja Mike O’Driscoll toteaa.

Tallin omistavat tällä hetkellä sen perustajat sir Frank Williams (enemmistö) sekä sir Patrick Head (kymmenen prosenttia), minkä lisäksi myös Brad Hollinger omistaa 15 prosenttia tiimistä.