Renault-tallin kilpakuljettaja Kevin Magnussenia kalvaa ilmeisesti edelleen hänen ja entisen työnantajan McLarenin yhteistyön päättyminen viime vuonna. Tanskalaisen irvailu entiselle työnantajalle osoittautui kuitenkin mauttomaksi.

Magnussen julkaisi tänään sunnuntaina aamulla Instagram-tilillään kuvan Michael Schumacherin Belgian GP:ssä 1998 vaurioituneesta Ferrarista. Schumacher oli juuri törmännyt David Coulthardiin, ja eturenkaan autostaan menettänyt saksalaiskuljettaja joutui keskeyttämään kilpailun kärkisijalta.

– Silti nopeampi kuin McLaren, tekstin sisältäneen kuvan julkaissut Magnussen postasi kuvan Instagram-tililleen nauruhymiöiden saattelemana. Kuvalla viitataan luonollisesti McLarenin viime kausien heikkoon suorituskykyyn.

Huumori ei kuitenkaan onnistunut tällä kertaa. Eräs fani kommentoi tanskalaista ”vitun idiootiksi”, ja Magnussen poistikin kuvan sivuiltaan hyvin nopeasti.

Mutta kuten aina, internetistä ei koskaan saa täysin pois kaikkea sinne julkaistua. Magnusseninkin kuvasta ehdittiin ottaa kuvakaappaus fanin toimesta. Mahtaa Renault-kuljettaja jatkossa miettiä kahdesti ennen kuin hän painaa lähetä-nappulaa.

Katso kuva alta tai tästä.

Maria Reyer | Maries kleine Welt

@speedy_mary
Well...(leider schon wieder gelöscht) #Magnussen #McLaren #F1