© Kuva: Getty Images

Kimi Räikkönen: ”En kanna kaunaa Vettelille”

Kimi Räikkönen ei jaksa enää muistella edellisen Kiinan GP:n avausmutkan tapahtumia, jossa tallikaveri Sebastian Vettel osui Räikkösen autoon ja pilasi tämän kilpailun.

– En kanna kaunaa hänelle. Vaikka siinä kävi minulle heikommin kuin muille, se oli puhdas kilpailutilanne, eikä siitä sen enempää, Räikkönen sanoi Crash.netille.

– Ei kukaan koskaan halua kolaroida, se on ihan selvä asia. Mutta näin se vain joskus menee, kun 20 autoa tulee yhtä aikaa ensimmäiseen mutkaan. Onneksi siitäkään kilpailusta ei tullut meille mitään katastrofia.

Räikkönen oli lopulta Kiinassa kilpailun viides. Vettel syytti ankarasti Red Bullin Daniil Kvyatia kisan jälkeen, mutta Räikkönen ei halua puuttua asiaan.

– Jotain näin ja kuulin, mutta se ei kuulu minulle. En halua kommentoida sitä lainkaan.

Viikonlopun Sotshin kilpailusta Räikkönen odottaa sellaista, missä ei sattuisi ja tapahtuisi.

– Ei tämä viikonloppu eroa millään tavalla muista. Teemme kaiken valmistautumisen kuten aina ja yritämme saada parhaan mahdollisen tuloksen. Automme on hyvä, jos se on tarpeeksi hyvä voittoon, hieno juttu. Toivotaan että nyt osuisi kaikki kohdalleen, se on monesta pienestä asiasta kiinni, Räikkönen sanoi.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!