Haasin Romain Grosjean on ollut alkukauden ehdoton yllättäjä. Kahden kilpailun jälkeen hän on MM-pisteissä viides tasoissa Kimi Räikkösen kanssa.

Haasin VF-16 on kulkenut ranskalaiskuljettajan alla oletettua lujempaa ja luotettavammin. Silti hän myöntää, että huipputallien vauhdissa ei tule olemaan helppo pysyä.

– Tulee olemaan aikamoinen haaste pysyä isojen poikien perässä. Meillä on hyvä perusta ja alkukausi on ollut hyvä. Kuljettajana sitä aina haluaisi vielä lisää suorituskykyä, Grosjean sanoi Crash.netille.

– Saamme jo Kiinaan pari uutta osaa ja vielä lisää sen jälkeen. On tosi mielenkiintoista testata, kuinka ne toimivat. Automme ei ole vielä sataprosenttista valmis, joten ilman uusia osiakin on mahdollista parantaa.

Jos Grosjean yltää Kiinassa ensi sunnuntaina pisteille, se on hänen uransa pisin pisteputki. Nyt on takana kuusi kisaa pisteillä, viime kauden kolmessa viimeisessä kisassa Lotuksella ranskalainen oli sijoilla 10, 8 ja 9, tämän kauden avauskisojen sijat ovat olleet kuusi ja viisi.

– Autossamme muhii edelleen tosi paljon potentiaalia, mitä emme ole vielä saaneet ulos sieltä. Ja se on mahtava asia. Meillä on tiimissä nyt loistava henki päällä, on hienoa ajaa aggressiivisilla taktiikoilla. Ja ihan varmasti sellainen meillä on renkaiden kanssa Kiinassakin. Toivotaan että renkaat toimivat nyt yhtä hyvin, Grosjean sanoi.