Max Verstappenin isä Jos uskoo, että hänen poikansa ajaa huipputallissa jo kaudella 2017.

Sekä Mercedeksen että Ferrarin leiristä on myönnetty, että Verstappen kiinnostaa heitä. Sopimusteknisesti Verstappen on ensi kaudella vapaa ellei Red Bull nosta häntä ykköstiimiinsä.

– Meillä on mielestäni oikein hyvä tilanne. Meiltä ei todellakaan puutu kilpailukykyisiä kuljettajia lähivuosina, Red Bullin tallipäällikkö Christian Horner sanoo.

– Tällaisesta tulee pelkästään tervettä kilpailua ja se pitää kaikki kuljettajat hereillä.

Paljon on spekuloitu sillä, että jos Daniil Kvyatin vauhti ei parane, hän tekee tilaa ensi kaudella Verstappenille. Mercedeksen pomo Toto Wolff on kertonut, että ihmettelisi isosti, jos Verstappen ei olisi Red Bullilla 2017. Max Verstappenin isä Jos Verstappen näkee asian hiukan eri tavalla.

– Me olemme hyvin tietoisia, että Ferrari on Maxista kiinnostunut, mutta ei meillä ole mikään kiire asioiden kanssa. Olen ihan varma, että Max ajaa ensi kaudella huipputallissa. Ja se tarkoittaa Mercedestä, Ferraria tai Red Bullia. Olen täysin varma, että niin käy, isä Verstappen sanoo espanjalaiselle Marcalle.

– Mutta toki meidän ensimmäinen vaihtoehtomme on Red Bull. He ovat hyvin tyytyväisiä poikaani, joten uskon, että se tulee olemaan seuraava etappi.