Formula E:tä eli sähköformulasarjaa ajava Lucas di Grassi sanoo, että jopa formula ykkösten suurimmat tähdet Lewis Hamilton ja Sebastian Vettel olisivat vaikeuksissa Formula E-sarjassa.

Brasilialainen di Grassi kilpaili molempia vastaan kaudella 2005 Formula 3-sarjassa. Hamilton oli tuolloin sarjan ykkönen, di Grassi kolmas ja Vettel viides. Kaudella 2010 di Grassi ajoi Virginillä 18 F1-osakilpailua. Paras sijoitus oli 14:s, maaliin hän pääsi vain kymmenen kertaa 18 kilpailussa.

– Vettel ja Hamilton olisivat vaikeuksissa tässä sarjassa. He ovat fantastisia kuljettajia, meidän aikakautemme lahjakkaimpia. Mutta jos he tulisivat ajamaan Formula E-sarjaa, he huomaisivat olevansa ankaluuksissa, brasilialainen latasi CNN:lle.

– Olisi hienoa kutsua heidät yhteen kilpailuun ja katsoa, miten kävisi. Varmasti he tarjoaisivat todella kovan vastuksen, mutta helpolla he eivät pääsisi missään nimessä.

Di Grassi on Formula E-sarjassa toisena, hän on voittanut kaksi kauden kuudesta osakilpailusta. Viime vuonna hän sijoittui sarjassa kolmanneksi.