McLarenin Fernando Alonso vakuuttaa olevansa mukana vajaan kahden viikon päästä ajettavassa Kiinan osakilpailussa. Espanjalaisen mukaan Australian GP:n vammat ovat paranemassa jo hyvää tahtia.

Espanjalaisen Marca-lehden haastattelema Alonso palaa vielä hetkeksi viime viikonloppuiseen outoon episodiin, jossa Alonso tylytti Sky Sportsin F1-toimittajaa ja entistä kuljettajaa Johnny Herbertiä. Britti oli aiemmin kertonut mielipiteensä, jonka mukaan Alonson tulisi lopettaa F1-sarjassa ajaminen. Kaksinkertainen maailmanmestari ei tästä pitänyt, vaan hän marssi näpäyttämään Herbertiä kesken tämän suoran juontovuoron.

– En ole lopettamassa. Minä olen kaksinkertainen maailmanmestari ja sinä et, ja siitä syystä sinä olet kommentaattori, Alonso purkautui suorassa lähetyksessä kävellessään Herbertin ohi Bahrainin varikolla.

Alonso pysyy edelleen kannassaan Marcan haastattelussa.

– Olin hieman yllättynyt hänen kommenteistaan ja siitä, miten aggressiivisesti hän kohteli minua. Hänellä oli tuuria, että hän oli tekemässä suoraa lähetystä, Alonso toteaa vakuuttaen edelleen, ettei eläköityminen ole käynyt edes mielessä.