Sauberin Felipe Nasr on ollut vaikeuksissa tällä kaudella, ja hän syyttää vaikeuksistaan autoaan. Sauberilta luvattiinkin toimittaa Nasrille kokonaan uusi runko ensi viikonloppuna ajettavaan Venäjän GP:hen, mutta Nasr ei usko auton valmistuvan ajoissa.

– Olen sataprosenttisen varma että auto ei ole kunnossa, Nasr paukauttaa inautonewsin mukaan.

Hän on varma siitä, että vaikeudet liittyvät nimenomaan hänen autonsa runkoon.

– Taistelen koko ajan, mutta Marcus Ericsson (tallikaveri) on ollut tyytyväinen autoonsa alusta asti. Ajoin sitä autoa Barcelonassa, ja minäkin olin silloin tyytyväinen, Nasr toteaa viitaten talvitesteihin.

Epävarmuus uuden rungon saamisesta on myönnetty myös tallin taholta: Robert Hopoltseder Sauberilta kommentoi uuden rungon olevan työn alla, mutta ei ole varma sen ehtimisestä Venäjän GP:hen.

Tallikaveri Ericsson puolestaan uskoo vian olevan Nasrissa itsessään ja on valmis vaihtamaan autoja päittäin tämän kanssa todistaakseen asian.

– Miksi ei, ei se minua haittaisi. Ehdotan asiaa, ja katsotaan mitä hän vastaa. Olin vahvempi jo viime vuonna. Olen työskennellyt todella kovasti ennen kauden alkua ollakseni vieläkin vahvempi tällä kaudella ja luotan tiimiin ja autoon, ruotsalainen sanoo.