© Kuva: Getty Images

Daniil Kvyatilta udeltiin dopingista: ”Ei mitään hyötyä F1-kuljettajalle”

Daniil Kvyat uskoo, että kohulääke meldoniumista ei ole F1-kuljettajille mitään hyötyä, joten formulakuljettajien käryjä ei ole luvassa.

Yli 100 kansainvälisen tason urheilijaa on jo kärynnyt meldoniumista, suurin osa venäläisiä. Juuri siksi F1-sarjan ainoalta venäläiskuljettajalta kysyttiin keskiviikkona, onko hän mahdollisesti käyttänyt kyseistä ainetta.

– En tietenkään. Mielestäni dopingista ei ole ylipäätään F1:ssä mitään hyötyä. Joillakin radoilla joudumme toki fyysisesti erittäin koville, mutta me harjoittelemme riittävästi ja pystymme ajamaan nekin ongelmitta läpi, Kvyat sanoi uutistoimisto Tassille.

Kvyatilta tiedusteltiin myös mielipidettä siihen, että Sotshissa ajaa toinenkin venäläiskuljettaja, kun Sergei Sirotkin pääsee perjantain aamuharjoituksissa Renaultin rattiin Kevin Magnussenin sijaan.

– Olen onnellinen hänen puolestaan, toivottavasti tästä kasvaa hänelle tulevaisuudessa jotakin suurempaa, Kvyat sanoi.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!