Red Bullin päällikköä Christian Horner ei ole varma, onko uusi tiimiradiosääntö hyvä ajatus. Horner pohtii, mikä uuden säännön vaikutus on esimerkiksi fanien näkökulmasta.

– Tämä on hiukan hakuammuntaa ja kokeilua, toivon ettemme ole menneet liian pitkälle tämän asian suhteen. Viehän tämä pois kisainsinöörin ja kuljettajan välisen kommunikaation kilpailun aikana käytännössä kokonaan, Hormer sanoi Motorsport.comille.

– Ja kuten viime kaudellakin kuulimme, osa siitä kommunikaatiosta oli itse asiassa hyvinkin viihdyttävää, osa jopa hiukan arkaluontoista. Mutta epäilemättä fanit ympäri maailman pitivät sitä mielenkiintoisena.

– Ongelmahan on se, että nykyautot ovat niin konstikkaita ja nappuloita on vaikka kuinka paljon verrattuna vaikkapa 3-4 vuoden takaisiin autoihin. Peruskysymys on, pitäisikö apuja saada varikkomuurilta kisan aikana vai ei?

– On tässä vielä miettimistä, kuinka se riittävä kommunikaatio saadaan perille. Siihen pitää löytää joku ratkaisu ja tasapaino, mutta voi olla ettei se löydy monellakaan ihan avausviikonlopun aikana, Horner epäili.