© Kuva: Getty Images

Red Bull -kuskilta ei puutu ainakaan itseluottamusta: ”Olen valmis voittamaan ja maailmanmestariksi”

Red Bullin Daniil Kvyat sai joku aika sitten valtavasti suitsutusta entiseltä Toro Rosson pomoltaan Franz Tostilta. Tämä kertoi medialle, että venäläinen on valmis voittamaan GP-kisoja ja parissa vuodessa jopa maailmanmestaruuden.

– Kiitän Franzia noista sanoista. Meillä oli erittäin hyvä vuosi yhdessä Toro Rossolla ja välimme ovat yhä erinomaiset. Tietyissä juuri oikeanlaisissa olosuhteissa tunnen olevani valmis taistelemaan maailmanmestaruudesta. En usko, että se on minulle mikään ongelma, Kvyat kertoo venäläiselle R-Sportille.

Kvyat uskoo mahdollisuuksiinsa, vaikka Red Bull Racingin leiristä onkin uumoiltu, että ihan kärkivauhdissa ei ehkä tällä kaudella olla.

– Olemme menneet sekä auton että moottorin osalta paljon eteenpäin. Minä uskon että pystymme monessa kilpailussa taistelemaan ihan kärkisijoista. Viime kaudella pystyimme siihen vain hitailla radoilla Monacossa, Unkarissa ja Singaporessa, mutta nyt siihen tulee muutos.

Juuri Unkarissa Kvyat oli viime kaudella toinen ja hän uskoo pystyvänsä tällä kaudella seisomaan korkeimmalla korokkeella.

– Jos saamme kaikki osa-alueet toimimaan ja ajan täydellisen kilpailun, voittaminen on ihan mahdollista, Kvyat sanoi.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!